Hotel Malar

Hotel Malar is charme hotel met 20 kamers in een zeer chique buurt nabij de Eiffeltoren.

Hotel Malar ligt dan misschien in een chique buurt maar is eigenlijk  aan goed, niet al te duur en kleinschalig sfeervol hotel gebleven.

Met 20 kamers is dit natuurlijk geen grote keten hotel maar het hotel behoort wel tot de Green Spirits hotels. Een viertal charme hotels rondom de Eiffeltoren die allemaal op een duurzame manier werken en waar kan zoveel mogelijk biologische producten gebruiken … en serveren. Bijvoorbeeld in die heerlijke binnentuin.

Rue Malar is een zijstraat van de Rue Saint Dominique, en dat is eigenlijk de meest verrassende straat van het 7e . Vergelijkbaar met de Rue du Commerce in het 15e arrondissement . Dus zo’n heerlijke echte Franse straat met bakkers, patisseriewinkels, kaaswinkels, kruideniers, cafés, brasseries etc. En bovendien heb je regelmatig al wandelen zicht op de Eiffeltoren.

De laatste keer dat ik in het buurtje was , was het wat mistig en miezerig maar steeds zo die Eiffeltoren op de achtergrond vond ik wel sfeervol

Even verderop zit nog een hotel uit de Green Spirits group , Hotel Saint Dominique: gevestigd in een oud 18e eeuws klooster . Meer infor >>>>

Hotel Malar
29 Rue Malar,
75007 Paris
Meer informatie en boekingen >>>

Reacties zijn gesloten.