Restaurant Perraudin

Zo’n adresjes waarvan ik niet beter weet dat het altijd all bestaan heeft. Althans in 1983 was het er al en nu is het er nog.

Bij Perraudin maakte ik kennis met de echte  traditionele Franse keuken. Het restaurant werd in de jaren 80 en 90 gedreven door drie oudere dames, maar is nu al een aantal jaren in andere handen.

Reserveren niet mogelijk. En op de kaart vind je gerechten zoals  Crudité, Tarte Tatin, Boeuf bourguignon en Andouillette, . Open vanaf 19.30 uur.

Als je lang moet wachten tot er een plaats vrij is, krijg je een Cardinal (crème de cassis met rode wijn).

perraudin2014

Adres: Rue Saint Jacques 154 (vlakbij de kruising met de Rue Soufflot)
Metro RER Luxembourg
Website >>>>
Op de kaart >>>


Reacties

Restaurant Perraudin — 3 reacties

  1. Pingback: Andouillette | Parijsmagazine

  2. Pingback: Restaurant Perraudin | Parijsonline

  3. Pingback: Favoriete hapjes en adresjes in Parijs | Parijsonline