Montmartre Odalys City

Op Montmartre, vlak achter de Sacre Coeur, zit Odalys City. Een keurig complex met vakantie appartementen

Voor de Sacre Coeur is het dag en nacht druk met toeristen die het uitzicht willen zien en en daarna doorgaan naar Place du Tertre. Maar de zijkanten en de achterkant van de Cathedraal is eigenlijk net zo bijzonder en interessant.

Kronkelende straatjes zoals de Rue du Chevalier de la Barre en de Rue Cortot met hun charmante huizen en trappen geven verrassende doorkijkjes over de stad en naar de Sacre Coeur.

Aan de Rue Saint-Vincent zit een groot gebouw dat sinds enkele jaren vakantie appartementjes biedt. Het is niet goedkoop, maar het is keurig en je zit op een unieke plek.

Als je de Rue Saint Vincent afloop wandel je onderlangs de Montmartre wijngaard en kronkel je door langs het historische begraafplaatsje Saint Vincent om uit te komen bij het borstbeeld van zangeres Dalida.

Neem je de trappen de Butte verder af dan kom je in het 18e van de Parijzenaren zelf. Met aan de Rue Lamarck en Rue Caulaincourt leuke eettentjes cafés en bakkers. Op de Rue Duhesme is L’Etoile du Montmartre erg leuk. Dichtbijzijnde Metrohalte is Lamarck-Caulaincourt.


Odalys  info en reserveringen >>> 


 

Reacties zijn gesloten.