Kaartengidsje Parijs

Voor op de hotelkamer vind ik nog altijd een uitgevouwen kaart van de stad voor het overzicht heel prettig van de stad en de plekken die ik bezoeken wil maar als ik onderweg ben … al wandelend of met de bus dan heb ik meestal wat extra tools op zak !

Op de foto zie je wat gidsjes die ik onlangs mee had in Parijs . Voor aantekeningen onderweg heb ik altijd de Moleskine city notebook. Maar voor als ik ergens ver weg achter in het 16e arr ben navigeer ik met een stratengidsje. Omdat ik echter mijn ringband arrondissementen gids ergens had laten liggen had ik ditmaal het oude Indispensable kaartenboekje bij me. Ook goed , want dit gidsje staat vol met aantekeningen, krabbels en aanwijzingen die ik in de loop der jaren al wandelend door de stad noteerde, maar die is wat klein en mijn ogen zijn niet meer wat het geweest is.

Ik geef nu dus de voorkeur aan de wat grotere gedetailleerde arrondissementen gids met een ringband kaart (geplastificeerd ) van Michelin of Indispensable. Ik kocht ze altijd in Parijs maar je kunt ze nu ook gewoon bestellen bij Amazon.nl 😉 En dan kun je er al je trip mee voorbereiden.

Bij Amazon.nl : Plans de Paris: Paris pratique par arrondissement

Reacties zijn gesloten.