Dining out in Paris

Tom Reeves is een Amerikaanse tourguide, blogger en professioneel twitteraar vanuit Parijs en hij schrijft over Parijs. Op het blog Paris Insights vind je zijn verhalen, observaties en recensies.

Een van de meest recente restaurant recensies van Tom Reeves in Quartier Latin . Parisinsights >>>

Tom Reeves heeft ook een handig boekje met tips voor het eten in een Parijs restaurant en een aantal restaurant recensies. Zijn top 10 in het Quartier Latin. En dat is dan niet alleen het stukje rond Place Saint Michel en Rue de la Harpe maar het Quartier Latin in de driehoek Place Saint Michel // Jardin de Plantes // Jardin de Luxembourg. Veel van zijn favoriete adresjes vind je rond de Sorbonne, rond het Pantheon en in het buurtje van de Rue Mouffetard.

Hij gaat net buiten de begaande paden van de toeristische hotspots en loopt de deur ook niet plat bij nieuwe hippe [en soms dure] restaurants. Hij is altijd op zoek naar adresjes waar ze met zorg mooie Franse gerechten maken en waar vooral mensen uit de buurt komen. En geeft ook uitleg bij gerechten en bij typisch Franse gebruiken in restaurants.

Ja , Het is denk ik wel duidelijk, ik ben fan van Tom Reeves ; )

Tom Reeves op Twitter >>>
Paris Insights met restaurant reviews >>

Reacties zijn gesloten.