Au Pied de Cochon

Achter de oude hallen in hartje Parijs is een uniek restaurant waar je dag en nacht terecht kan voor heerlijkheden zoals varkensneuzen, varkenspootjes en andouillette.

Klinkt misschien niet heel aantrekkelijk en culinair verfijnd in dit tijdperk van Ottolenghi en Passard, maar je duikt wel in de wereld van de oude Hallen en volgens velen is Au Pied de Cochon nog heel aantrekkelijk want het is 24u per dag open en bovendien altijd goed gevuld. Het restaurant heeft faam , ver buiten Parijs.

Behalve de Andouillettes staan er vele andere originele Franse Brasserie gerechten op de kaart zoals jarret de porc caramelisee au choucroute en  ook (heel feestelijk voor ’s nachts)  de meest verse oesters en andere heerlijke Fruit de Mer. Eén van de kroonjuwelen van de kaart is Tentation Saint-Antoine. Het is de specialiteit van nachtrestaurant Au Pied de Cochon: varkensoor, -snuit, -staart en –poot rond een stapel dikke friet en veel béarnaise saus.

En wat het meest aantrekkelijk is van alles, is dat dit allemaal op elk gewenst tijdstip van de dag en nacht gegeten kan worden.


Au Pied de Cochon
6, rue Coquillère,  1e arrondissement
24 uur per dag open. Specialiteiten : Varkenspoot, fruits de mer.
Website >>

Reacties zijn gesloten.